Wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak

0416 35 15 63 verkoop@autobedrijfcentrum.nl
anwb-wegenwacht-autobedrijf-t-centrum

Autobedrijf Wijk en Aalburg

Bent u op zoek naar een autobedrijf binnen de regio Wijk en Aalburg of Waalwijk? Maak dan zeker eens kennis met de medewerkers van autobedrijf ’t Centrum in Eethen, nabij Wijk en Aalburg. Onze klantvriendelijkheid zult u al bij uw eerste ontmoeting direct ervaren. Autobedrijf ’t Centrum is voor de regio Wijk en Aalburg absoluut een begrip, en dit hebben we te danken aan ruim 40 jaar ervaring, service, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

U kunt bij ons autobedrijf voor Wijk en Aalburg en omstreken onder andere terecht voor de aanschaf van uw auto. We hebben een uitgebreid aanbod nieuwe auto’s en gebruikte auto’s voor u klaar staan en een proefrit maken is zeker mogelijk zodat u zelf kunt ervaren of de auto aan uw verwachtingen voldoet.

Een auto kopen bij Autobedrijf ’t Centrum is genieten van vele voordelen. Zo zorgen wij er voor dat uw auto rijklaar staat en omdat we aangesloten zijn bij de Bovag branchevereniging profiteert u van een ruime garantie.

 

Uw complete autobedrijf voor regio Wijk en Aalburg

Als autobedrijf zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern en goed geoutilleerd autobedrijf voor de regio Wijk en Aalburg. Onze service stopt niet bij de verkoop van een auto maar u kunt bij ons terecht voor het complete plaatje, ook als het gaat om service en onderhoud.

Onze werkplaats mogen we volledig uitgerust noemen en met ons moderne apparatuur zijn wij in staat vrijwel ieder merk te onderhouden. U geniet bij ons van zeer scherpe tarieven gecombineerd met uitgebreid advies. Ook als het gaat om brandstof tanken bij ons autobedrijf loont het de moeite om vanuit Wijk en Aalburg de korte rit naar Eethen te maken. Ons onbemande tankstation hanteert scherpe brandstofprijzen. Daarnaast kunt u sparen voor een gratis wasbeurt voor uw auto. De wasbeurt wordt dan uitgevoerd door onze volautomatische wasstraat bij autobedrijf ’t Centrum, zodat u met een schone auto uw rit vanuit- of naar Wijk en Aalburg kunt vervolgen.

Autobedrijf ’t Centrum is uw complete autobedrijf voor de regio Wijk en Aalburg en Waalwijk. Geniet van onze jarenlange ervaring en u reist met een veilig gevoel verder!

Let op, met koningsdag zijn wij gesloten!