Wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak

0416 35 15 63 verkoop@autobedrijfcentrum.nl
anwb-wegenwacht-autobedrijf-t-centrum

Garage Wijk en Aalburg

Uw garage voor Wijk en Aalburg en omstreken is autobedrijf ’t Centrum in Eethen! Waar ruim 40 jaar ervaring samengaat met een up-to-date kennis zult u ervaren dat u het onderhoud van uw auto met een gerust gevoel aan ons over kunt laten. Onze garage, nabij Wijk en Aalburg, beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats waar vijf technische medewerkers dagelijks aan het werk zijn om auto’s te voorzien van een deskundig en gedegen onderhoud. Vrijwel ieder merk kunnen wij in onze garage voor regio Wijk en Aalburg onderhouden dankzij ons moderne diagnoseapparatuur. En weet u wat een bijkomend voordeel is? Wij zijn in staat het onderhoud van uw auto volgens fabrieksvoorschriften uit te voeren. Zo blijft u genieten van de fabrieksgarantie en hoeft u geen onnodige kosten te maken bij merkdealers. Bij ons profiteert u van een zeer scherp tarief en uitstekende kwaliteit!

 

Ook voor de aanschaf van een auto zijn wij úw garage voor regio Wijk en Aalburg

Een nieuwe auto? Een occasion? Waar u voorkeur ook ligt, autobedrijf ’t Centrum, nabij Wijk en Aalburg, is ook uw garage als het gaat om de aanschaf van een auto. Dankzij het uitgebreide merkenaanbod van onze garage, en daarmee onze uitgebreide kennis, weten velen ons te vinden voor een eerlijk en deskundig advies. Bent u er nog niet over uit welk automerk voldoet aan de eigenschappen die u wenst voor een auto en woont u nabij Wijk en Aalburg? Wij adviseren u graag en een proefrit maken behoort altijd tot de mogelijkheden. Onze scherpe prijzen gecombineerd met ons ruime aanbod maken het de moeite zeker waard om vanuit Wijk en Aalburg een bezoek aan onze garage te brengen.

 

Uitgebreide activiteiten bij uw garage nabij Wijk en Aalburg!

Waarvoor kunt u níet bij ons terecht? Misschien is deze vraag meer relevant dan wat er wel tot de mogelijkheden van uw garage nabij Wijk en Aalburg behoort. Brandstof tanken bij ons onbemande tankstation en tevens sparen voor gratis wassen én meedingen naar maandelijks interessante prijzen is zo’n voorbeeld van onze mogelijkheden!

In de omgeving Wijk en Aalburg is onze garage ook enorm geliefd, als het gaat om auto’s wassen.

In onze volautomatische wasstraat met duurzame foam borstels geniet u van wassen en dat zonder krassen! Daarnaast staan wij voor u klaar voor het uitvoeren van APK en zijn wij in staat schade aan uw auto naar wens te herstellen.

Kom eens langs bij onze garage in Eethen, nabij Wijk en Aalburg en ervaar zelf de mogelijkheden van autobedrijf ’t Centrum!

Let op, tweede pinksterdag zijn wij gesloten