Wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak

0416 35 15 63 verkoop@autobedrijfcentrum.nl
anwb-wegenwacht-autobedrijf-t-centrum

Autobedrijf Veen

pechgevallen per jaar mogen oplossen? Dat wij meer dan 50 occasions voor u klaar hebben staan? Het zijn slechts enkele voorbeelden van de kwaliteit en service die u aantreft bij ons Autobedrijf nabij Veen. Bij Autobedrijf ’t Centrum kunt u vertrouwen op ruim 40 jaar ervaring op het gebied van verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Autobedrijf ’t centrum is gevestigd in Eethen waardoor wij goed bereikbaar zijn voor inwoners van Veen, Wijk en Aalburg, Andel en van Hank tot Waalwijk. Dankzij onze streekfunctie zijn we een begrip, niet voor niets beveelt 100% van onze klanten ons aan!

 

Modern uitgeruste werkplaats bij Autobedrijf ’t Centrum, regio Veen

Onze service mag dan ouderwets goed zijn, onze werkplaats en materialen zijn absoluut modern te noemen, u kunt dan ook volledig vertrouwen op het onderhoud wat wij voor uw auto uitvoeren.

Vrijwel ieder merk auto kunnen wij probleemloos onderhouden door ons moderne diagnoseapparatuur en onze vijf technische mensen zien het dagelijks als een uitdaging om uw problemen op te sporen en naar tevredenheid op te lossen. Ons autobedrijf voor Veen en omstreken voert alle onderhoudsbeurten volgens fabrieksvoorschrift uit. Hierdoor geniet u, ook bij de aanschaf van een nieuwe auto, van de fabrieksgarantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto en een gedegen onderhoud.

Heeft uw auto onderhoud nodig? Kom vrijblijvend eens langs bij ons autobedrijf nabij Veen en Wijk en Aalburg. Wij staan dagelijks voor u klaar met een eerlijk advies en een scherpe prijs!

 

U kunt bij ons autobedrijf nabij Veen terecht voor:

  • De aanschaf van een nieuwe auto
  • De aanschaf van een (jong) gebruikte occasion
  • Wij zijn een autobedrijf die ook leveren in Veen
  • Een breed aanbod automerken
  • Onderhoud van uw auto
  • Ook kunt u bij ons autobedrijf terecht voor APK regio Veen
  • Schadeherstel
  • Brandstof tanken

En woont u nabij Veen en is uw auto toe aan de wasstraat? Kom langs bij autobedrijf ’t Centrum en geniet van wassen zonder krassen – tegen een scherp tarief!

Let op, tweede pinksterdag zijn wij gesloten