Wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak

0416 35 15 63 verkoop@autobedrijfcentrum.nl
anwb-wegenwacht-autobedrijf-t-centrum

Autogarage Waalwijk

Als auto garage voor omgeving Waalwijk is autobedrijf ’t Centrum er voor u! Een bezoek aan onze auto garage in Eethen, nabij Waalwijk, betekent vertrouwen met ruim 40 jaar ervaring. Van onze complete service tot aan onze uitgebreide kennis, met een zeker en veilig gevoel zult u onze auto garage voor regio Waalwijk uitrijden. Bent u op zoek naar een nieuwe personenauto of lichte bedrijfsauto voor een concurrerende prijs? Wij leveren alle merken nieuwe auto’s en staan graag voor u klaar met een onafhankelijk advies. Overweegt u juist de aanschaf van een (jong) gebruikte auto en woont u in regio Waalwijk? Bezoek dan onze auto garage eens met een meer dan uitgebreid aanbod aan occasions.

Ons merkaanbod occasions kent vrijwel geen beperking en bovendien profiteert u volop van onze ouderwets goede service. Want dat ouderwets goede service én een modern bedrijf uitstekend samen gaan bemerkt u wel bij onze auto garage. Waar anders in Waalwijk vindt u onze service inclusief een auto die rijklaar wordt afgeleverd en dat alles met een ruime Bovag garantie? En dat niet alleen, u geniet van diverse voordelen als een nieuwe APK, complete poetsbeurt, auto op naam en zo nodig een onderhoudsbeurt!

Woont u in Waalwijk of omgeving? Dan is Autobedrijf ’t Centrum uw auto garage voor een betrouwbare occasion of nieuwe auto!

De uitgebreide mogelijkheden van uw auto garage regio Waalwijk

Kent u autobedrijf ’t Centrum al uit eigen ervaring? Dan zult u weten dat wij er in alle gevallen voor u en uw auto zijn. De mogelijkheden en service van onze auto garage voor regio Waalwijk omvat niet alleen de verkoop van een nieuwe auto of occasion. Ook voor brandstof tanken kunt u terecht bij ons onbemand Texaco tankstation. Wel zo voordelig en mét de voordelen van sparen voor gratis autowassen of meedingen naar maandelijks leuke prijzen. Daarnaast staat onze auto garage voor Waalwijk en omgeving bekend om onze goede wasstraat. Scherpe prijzen en gegarandeerd een krasvrije, schone auto!

Ook onze schadeafdeling en volledig ingerichte werkplaats maken van onze auto garage een begrip voor regio Waalwijk.

Benieuwd geworden naar autobedrijf ’t Centrum? Bent u op zoek naar een auto garage in de omgeving van Waalwijk waar ouderwetse kwaliteit en een modern bedrijf hand in hand gaan?

Kom eens bij ons langs en ervaar het zelf!

Let op, met koningsdag zijn wij gesloten!